Társastánc oktatás a Goldance tánciskolában

A Goldance Tánciskola több budapesti helyszínen teszi lehetővé a társastánc tanulást, fiatalok és idősebbek számára egyaránt. Tapasztalt, jól felkészült tanáraink tudják, hogyan épül fel egy jó tánc óra, segítségükkel könnyedén és élvezetesen tanulhatsz táncolni.

Hiszünk a tánc erejében, a báli táncok és a latin ritmusok feltüzelik testedet és lelkedet egyaránt, egy egészen különleges kifejezése lehet ez önmagadnak. A társastánc sport, művészet és társasági élmény egyben. Társastánc óráink belépőt jelentenek egy jó hangulatú közösségbe, hisz nálunk mindenki megtalálja a számítását. Ismerkedési szándékkal érkezők könnyedén kapcsolatot létesíthetnek az elenkező nem képviselőivel a különböző tánclépések elsajátítása közben, vagy érkezz pároddal és ismerjétek meg egymást egészen új oldalatokról táncolás közben.

Az első táncóra mindenki számára ingyenes, havi bérlettel korlátlanul látogathatóak táncóráink és szabad az átjárás az egyes csoportok, tanfolyamok között, valamint aki hozz magával egy ismerőst, ingyenesen vehet részt óráinkon a következő hónapban.

Várunk szeretettel minden táncolni vágyót!

Társastánc oktatók

Anna

Emlékszem, amikor az első órán a rumbát tanultuk és akkor azt mondtam magamban, hogy igen, ez az, amit kerestem?ez is lett a kedvenc táncom, a romantikus, érzelemmel teli mozdulatok és zene miatt.

tovább

Blanka

A versenytánccal még gyerekkoromban ismerkedtem meg. Miskolcon nőttem fel, ahol a formációs táncnak nagy hagyománya van, így én is hamar szerelmese lettem ennek a sportnak.

tovább

Kati

Egész életemet végigkísérte a tánc, a versenyzést felváltotta a táncoktatás, amiben szintén örömöt lelek, és így teljesnek érzem magam.

tovább

Szandra

Több mint 10 éves versenysportolói múlttal rendelkezem. A latin és standard táncok mellett baletteztem, jazz táncoltam, salsáztam, a kizombába, a bachatába, a reggaeton-ba és az argentin tangóba is belekóstoltam. 2009-ben végeztem táncoktatóként, 2013-ban személyi edzőként és gyermekkori mozgásprogram vezetőként, 2015-ben pedig részt vettem egy latin tánc show-ban. Évek óta foglalkozok tánctanítással különféle műfajokban, mert szeretném, ha minél több gyermek és felnőtt átélhetné a tánc csodáját.

tovább

Tímea

Számomra a tánc életforma. Öröm , önkifejezés egészséges test és lélek. Terápia minden problémára.

tovább

Dave

A tánc nem csak a hobbim, hanem a hivatásommá is vált. Tanulmányaimat a Magyar Táncművészeti Főiskolán végeztem el. A célom, hogy megmutassam mindenkinek a tánc örömeit, átadjam tánctudásomat a gyerekeknek és felnőtteknek, hiszen a tánc nem csak sport és művészet egyben, hanem örömöt, boldogságot hoz az ember életébe.

tovább

Gábor

A tánc az életemmé vált, és mellette már, a tanítás is.

tovább

Norbert

Sziasztok Váradi Norbert vagyok. 20 év versenytánc után most a fodrászat és a zene teszi ki a napjaim nagy részét. A tánc imádata azonban mit sem változott bennnem, egy remek lehetőség számomra hogy oktatni tudom, és egy remek csapat tagjaként, újra részese lehetek.

tovább

Robi

Több mint 10 éve ismertem meg a társastáncokat! És szerinted megbántam? Dehogy is! ? Találkozzunk az órákon!

tovább

Társastánc Asszisztensek

Anita

Tánc közben az lehetsz, ami csak lenni akarsz. Nem számít honnan jöttél és merre tartasz, csak az öröm, amit átélsz

tovább

Bagdasaryan Svetlana

Sziasztok!:) Bagdasaryan Svetlana vagyok,a Magyar Táncművészeti Egyetem hallgatója.

továbbTársastánc oktatók és asszisztensek bemutatkozása hamarosan!

Ismersz táncoktatót? Magad is az vagy?

Ha nem tudsz vagy akarsz ajánlani oktatót akkor akár névtelenül is értékelheted a meglévő tanárainkat!
Áruld el ki a kedvenced, vagy kit nem szeretsz és miért! Segíts jobbá tenni az iskolát!

Az érintett táncoktató (ajánlott vagy értékelt)
Mesélj róla!
Verify Text